Härlig sol

Kan man bli annat än glad när solen tittar fram? Jag har vårkänslor och helt plötsligt är jag inte så trött längre. Småbarnslivet tillsammans med ett företagsliv som jämt behöver tid sliter på en och man har rätt så seg hjärna emellanåt. Men just nu känns allt så lätt! Unnade mig själv denna fantastiska kruka från Interflora, jisses så bra den passade!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-