Glad påsk

Hur ser era planer till påsk ut? Mina är planerde från skärtorsdag till påskens sista röda dag. Alltifrån badhuset, middags på Arvids, pimpeltävling, påskmiddag med familj, skoterutflykt, träffa alla nära i familjen, påskdans?, skoterturer och grillning. Hur ska jag hinna med allt? Ja, det är svårt att säga, men kul att saker inplanerade. Jag gillar att fara och flänga! Här lite mer påskpyssel i guld. Ljus och påskdekoration rån Handplockat, guldburk HM HOME!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-