Glad påsk

Hur ser era planer till påsk ut? Mina är planerde från skärtorsdag till påskens sista röda dag. Alltifrån badhuset, middags på Arvids, pimpeltävling, påskmiddag med familj, skoterutflykt, träffa alla nära i familjen, påskdans?, skoterturer och grillning. Hur ska jag hinna med allt? Ja, det är svårt att säga, men kul att saker inplanerade. Jag gillar att fara och flänga! Här lite mer påskpyssel i guld. Ljus och påskdekoration rån Handplockat, guldburk HM HOME!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-