Detaljer

Ser ni den stora grova stocken vid taknocken. Detta kommer bli häftigt till tornet. Invändigt kommer även grova stockar finnas i taket. Fina detaljer sätter verkligen prägel på stugan. Vi kommer eventuellt ha ett slätt vitt tak invändigt för att stockarna ska komma fram ytterligare. Nu längtar jag till sommaren/hösten när det ska byggas invändigt. Kan inte med ord beskriva glädjen att få göra detta projekt.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-