Vårt hus

Februari gick mot sitt slut och med oss i bagaget fick vi några fina soliga dagar och en hel del sjukdomar (förkylninar). Men det känns ändå  lite lättare när vardagarna är lite mer ljusa och det inte är ett ständigt mörker. Jag själv känner mig piggare trots minus på sovkontot när man har ett litet barn. Tog en bild på vårt hus häromdagen. Ser ni ljuset, helt fantastiskt vitt. Snön gör underverk!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-