GLORIAN

Gloria tjat, ja herregud vad denna gloria (ljusstake) har cirkulerat på bloggar, instagram och i tidningar. Jag köpte den direkt den kom ut i affären. Hade länge sett den framför mig i detta fönster i bastun. Och den är vacker. Den är nätt och passaer utmärkt här. Jag hade inte kunnat finna en finare ljuslykta för just denna plats. Den gör att man ändå kan se ut genom förnstret. Men ofta när det blir en bombvåg av en viss accessoar så får jag någon anti syndrom. Jag vill inte ha som alla andra. Men inte denna gång, denna finna gloria måste få bo här. Och varje gång jag tänder den så känns det så där mysigt att jag kan basta i timmar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-