VACKRA FÖNSTER TILL EN FIN TIMRING

Man kan nästan tro att det är sandstrand framför det stora fönsterna av vårt beach house. Men inte rikigt, ännu är den i en lokal på Billerud. Men  snart är den uppsat på Skärgådsudden i Nyborg och där får vi fixa både en fin gräsmatta men även lite sand mellan tårna på tomten.

Vi har kämpat emot förkylningar ett tag i vårt företag. Är det någon fler än oss som drabbas av (Februari) Vabruari? Och även dem vuxna har åkt med på kalaset och fått en och annan influensa. Men nu är vi igång igen och vi försöker hålla vår tidsplan och jobbar för fullt. Här ser man framsidan av beach house, här med stora öppningar för fönsterna. Vi kommer sätta in fönster med spröjs, det blir väldigt fin mot portchen som sen ska byggas runt hela byggnaden.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-