LJUSET

Ljuset, det gör en glad ocg framför allt piggare. Hemmet som kändes så dystert känns så mycket ljusare. Men så kom vi till nackdelen. Vårsolen ligger på så att varje litet damkorn syns. Ibland försöker jag medvetet inte se det, ibland får jag känslan att jag måste hysteri städa hela huset. Jag längtar till sommaren, då flyttar vi ut i uthuset. Då ska detta hus storstädas, allt ska vädras och putsas för sen ännu en kommande vinter. Barnvakt sökes=)!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-