Husets hjärta?

Det har varit snålt med middagar och vårt matbord här hemma har mest varit kontorsplats. Jag vet inte, men jag dras ofast till detta rum trots jag har en liten kontorshörna på övervåningen. Kanske för att jag vill vara med där det händer, där jag hör tvn i bakgrunden.

Men matbjudningar ska jag försöka planera in, även bastubad efteråt. Jag har bara haft (vabruari) under en hel månad känns det som. Så helgerna har fått vara lugna! Hade varit trevligt med lite middagar, sena kvällar, och bastubad och inte att min matplats växer sig till en stor kontorshörna!  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-