Detaljer

 

Detaljer och sakletare. Jämt springer jag på loppis. Men tillfällerna blir färre och färre. Barnlivet och loppis går inte riktigt ihop. För tungt att  bära på en 8 kg bebis och för mycket att se men inte röra för 2-åringen. Men får jag lite egen tid över utan barn så väljer jag gärna min tid åt  antika affäer och små loppisar. Denna lilla smyckesburk fynda jag sist i sommaras, för en ynka femtiolapp. Ett kap med andra ord.  Även guldfaten till krukan och vasen. Resten är köpt på handplockat, HM home och Ditt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-