Detaljer

 

Detaljer och sakletare. Jämt springer jag på loppis. Men tillfällerna blir färre och färre. Barnlivet och loppis går inte riktigt ihop. För tungt att  bära på en 8 kg bebis och för mycket att se men inte röra för 2-åringen. Men får jag lite egen tid över utan barn så väljer jag gärna min tid åt  antika affäer och små loppisar. Denna lilla smyckesburk fynda jag sist i sommaras, för en ynka femtiolapp. Ett kap med andra ord.  Även guldfaten till krukan och vasen. Resten är köpt på handplockat, HM home och Ditt.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-