BEACH HOUSE

Förra veckan var jag och hälsade på i Karlsborg där vi timrar vårt beach house till skärgårdsudden. Hela nedervåningen är klar och "tornet" som ska ligga ovanpå var också så gott som färdigt. Nu gör vi gavelspetsarna och planerar för att flytta till Nyborg i skärgårsudden. En spänande vår med andra ord, med mycket som händer.  Bilden ovan är tagen på beach house, om ni lägger märke till att varje stock ha olika dimensioner. Detta är vad vi vi menar med hantverk, varje stock är handplockat, naturens alla träd är olika, så även riktiga timringar. Så varje stock har olika tjocklekar och är speciellt ulvalda, det är som att lägga ett pussel. Man ska hitta varje pusselbit som kan passa exakt in.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-