Betydelse

Betydelse i livet. Det som står dig närmast. Det som alltid finns där. Det som alltid ställer upp. Det finns några få personer jag pratar med nästan varje dag i telefon eller ofta träffar. Några få personer jag inte skulle klara mig utan eller som jag skulle sakna otroligt mycket om det försvann. Jag omges av många fina människor, stora människor men lika många små människor (barn) som ger hoppet om livet, som ständigt är glada och skrattar. För mig räcker det i livet. Skratta och få vara frisk. I veckan gjorde jag lite familjefoton på en av väggarna hemma. Guldramarna fynda jag på loppis och spegeln köpte jag av en vän. Kände att jag inte bara ville ha konst på väggarna och att jag behöver få upp lite människor som betyder något för just mig!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-