Affärskärlek

En favoritaffär i Kalix, affären DITT. Som tar hem mycket som jag gillar, mycket som jag heller inte kan motstå. Har du missat att besöka deras butik, gör det. Dem säljer textiler i mängder och fina ting för ögat. Som den här krukan i glas, som man både kan ha ljus i eller som jag har, en fin hortensia. Älskar blått och grönt, det omger jag mig av i mitt hem. Det skapar en lugn bas och passar bra till vår äldre norrbottensgård. Jag ska en dag ta och fota här hemma men jag har så mycket jag vill göra att jag inte hinner. Men här kommer en liten bild hemifrån oss.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-