Tid, en bristvara?

Tid, i mångas vardag en bristvara. Vi ska hinna jobba, fara på möten hit och dit, träna, laga mat, ha ett städat hem och samtidigt hinna fara på en mängd aktiviteter. Men andas då? När hinner vi slänga oss och pusta ut på riktigt. Och inte ha en massa saker vi måste göra hela tiden.

När vi planerade vårat Beach House på Skärgårdsudden i Nyborg så ska allt kunna styras enkelt. Hit ska man komma när helgen är på ingång och enbart kunna koppla av direkt utan att behöva med en massa extra jobb. Vi har gjort golvvärme på hela undervåningen, som du lätt kan ställa in värmen på innan vistelsen. Vi kommer ha smarta lösningar invändigt som underlättar boendet och materiall som är lättsköta. Tid för att umgås och må, det är tanken med vårt Beach House. Inte en stuga med att det första du måste göra är att värma vatten och elda. Det ska vara enkelt och tid för umgänge istället!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-