En vinterdag

En vinterdag att ta vara på. Som denna dag. Jag hade besök av kära vänner från Göteborg och vi passade på att grilla och vara ute och låta våra barn leka. Det bästa med mammaledigheten är att jag kan bestämma hur dagen blir ut efter hur vädret ser ut när jag vaknar. Är det sol och fint är jag ute och njuter. Är det mulet så jobbar jag med företaget när lilla dottern Isabella sover eller så tar jag mig en tupplur och återhämtar krafter från förlorad sömn. I vår ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt. Njuta av vår stora gård och friheten att bestämma min vardag utan att någon annan lägger sig i. Det är frihet!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-