Solig dag och skottning

Vi fick några dagar fantastiska dagar med sol här i februari. Jag passade på att skotta upp bastun och tog en kaffe här uppe. Utsikten, solen och det få minusgraderna gör att man gärna hade spenderat hela dagen här på en stol med ett renskinn och en bra bok. Men sen har jag två busiga barn också, så man får vara nöjd med en stunds vila och återhämtning innan det är dax att ge all fokus åt dem. Resten av företaget jobbar på med beach house och i veckan ska jag forsätta planera detaljer till vårt fritidshus.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-