Sista varvet klart

Nu flyttar vi från Karlsborg där vi timrar just nu till vår hemmaplan. Där ska övervåningen timras för att sen flyttas till Nyborg i Skärgårdsudden. Jag var på plats där idag och såg när de gjorde färdigt nedre plan. Och OJ vad häftigt det känns med en snart färdig timring. Tänk dig denna stomme vit, med fönster med spröjs och en snygg belysning runt hela stugan. I vår och sommar blir det många helger med familjen att spendera här för att få klart stugan. Det är viktigt att vi ror detta i land med en ungefärlig tidsplan som vi satt upp.

Dessvärre har vi under en period drabbas av endel elände. Sjukdom efter sjukdom som inte riktigt vill ge med sig. Ove är tillbaka imorgon med nya krafter efter en lång tid med jobbigare förkylning. Vi har tacksamt fått in extrahjälp, vår skogshuggare Joakim i vårt andra företag som snällt hjälpt till att få färdigt. Nu känns det ändå som att vi går framåt, nu fattas bara tornet.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-