Lady Minerals

Äntligen kom färgen som är "jag". Lady minerals, som är en färdigblandad kalkfärg. Kalkfärg har funnits ett bra tag, men just kulörvalen som Jotun har tagit fram så där behagliga och skulle passa så bra hemma hos mig. Funderar på två stycken av kulörerna att måla i beach house som byggs på Skärgårdsudden. Men tänkte tipsa er om att gå in och kika på deras hemsida. Det finns massor av inspiration att få. Gå in på Jotuns hemsida.

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

-

-