Lady Minerals

Äntligen kom färgen som är "jag". Lady minerals, som är en färdigblandad kalkfärg. Kalkfärg har funnits ett bra tag, men just kulörvalen som Jotun har tagit fram så där behagliga och skulle passa så bra hemma hos mig. Funderar på två stycken av kulörerna att måla i beach house som byggs på Skärgårdsudden. Men tänkte tipsa er om att gå in och kika på deras hemsida. Det finns massor av inspiration att få. Gå in på Jotuns hemsida.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-