Handarbetes återkomst i ny tappning

Antingen är det tiden för avslappning och rensa hjärnan som lockar, eller så känslan eller kanske lusten att få göra något annat. Dagens människor behöver nog det, att i vår stressiga vardag behöva ta en pause och vila hjärnan. Handarbete har aldrig varit så stort som nu om man ser tillbaka på tio, femton år. Här är en tjej med talang för broderi. Jisses vad kreativ och nytänkande verk. Jag själv uppvuxen med broderi från mina fastrar. Förstod aldrig hur man hann med allt, hur man tog sig tiden. Men ett som är säkert, det ger nog mycket ro och säkert mycket glädje. För handarbete är ju trots allt något som många håller kärt! Ni hittar denna kreativa tjej på instagram med kontot SARAHKBENNING, ta en titt!

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

  • Madelene bodlund » Nu kör vi!:  ”Men oj vad spännande!! Måste ju komma och kolla!!”

-

-