Handarbetes återkomst i ny tappning

Antingen är det tiden för avslappning och rensa hjärnan som lockar, eller så känslan eller kanske lusten att få göra något annat. Dagens människor behöver nog det, att i vår stressiga vardag behöva ta en pause och vila hjärnan. Handarbete har aldrig varit så stort som nu om man ser tillbaka på tio, femton år. Här är en tjej med talang för broderi. Jisses vad kreativ och nytänkande verk. Jag själv uppvuxen med broderi från mina fastrar. Förstod aldrig hur man hann med allt, hur man tog sig tiden. Men ett som är säkert, det ger nog mycket ro och säkert mycket glädje. För handarbete är ju trots allt något som många håller kärt! Ni hittar denna kreativa tjej på instagram med kontot SARAHKBENNING, ta en titt!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-