Timmerhus

Visst kan man bygga timmerhus moderna. Alltifrån funkis till kreativa husbyggen ritade som enplans villa eller med flera plan. Vi ritar helt efter kunden i vårt företag. Vårt beach house är exempelvis ritad med två plan och blir modernt inrett både in och utvändigt. Känslan av en gamal byggteknik som möter modernt med stora fönster och modern inredning blir verkligen en känsla som känns ombonad men ändå modern. Här har man exempelvis satt in takbjälkar och gjort övervången av timmer. Snyggt och fridfullt hem. Vill man inte ha alla timrade väggar går det enkelt att ha innerväggarna av annat materal. Bild lånad av instagramkontot inrednigsdesign

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-