Renoveringstankar

Tiden, det är nog det svåraste för en barnfamilj. Renovera och orka samtidigt och få tiden att gå ihop. Ofta dessutom med bara en inkomst när den andra är föräldrarledig. Och ändå kör många på och renoverar för fullt. Men konstigt nog är det då som drömmarna och visionerna är som störst och viljan att förverkliga den. Jag är en av dem också, som gärna planerar byggprojekt efter byggprojekt. Men kommer på mig själv att nej nu stoppar vi. Nu lever vi här och nu. Men sakta glider man tillbaka att vi behöver ju faktiskt fixa badrummet. Ne alla barnföräldrar där ute, gör bara det ni mäktar med, era barn är bara små en gång! Renovera kan vi alltid, men få tillbaka tid det går inte. Jag slår in mina byggprojekt i ett paket just nu och fokuserar på annat. Mina badrumsideer som dessa får vara i lådan ett tag till. Men inspiration kan man alltid samla på sig!! Här från instagramkontot interior to inspire!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-