Artilleriet

Just nu springer inredare från sveriges alla hörn på Formex. Jag sitter hemma och förstår inte varför jag inte tog resväskan och for dit. Men uppdateringar kommer löpande som på ett rullband så jag hänger med ändå på trenderna 2016! Det sägs att färgen blå, i alla dess toner har exploderat. Jag är inte förvånad och vi såg det redan förra året. Här har Arilleriet visat upp på sin instagram en serie skålar från Italien som är handgjorda, hur vackra var inte dessa att duka med? Helt rätt designat för 2016!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-