Artilleriet

Just nu springer inredare från sveriges alla hörn på Formex. Jag sitter hemma och förstår inte varför jag inte tog resväskan och for dit. Men uppdateringar kommer löpande som på ett rullband så jag hänger med ändå på trenderna 2016! Det sägs att färgen blå, i alla dess toner har exploderat. Jag är inte förvånad och vi såg det redan förra året. Här har Arilleriet visat upp på sin instagram en serie skålar från Italien som är handgjorda, hur vackra var inte dessa att duka med? Helt rätt designat för 2016!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-