Rymd

Ligger hemma om kvällarna framför en brasa, samlar på mig fina bilder till våra kunder. Allt för att ni ska få se hur man kan bygga med timmerstockar. Långa takbjälkar i taket, hög rymd och grova material. Det är kärlek det, gediget materiall som man får wow känsla ifrån!
Bild lånad av myhouseidea

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-