Rymd

Ligger hemma om kvällarna framför en brasa, samlar på mig fina bilder till våra kunder. Allt för att ni ska få se hur man kan bygga med timmerstockar. Långa takbjälkar i taket, hög rymd och grova material. Det är kärlek det, gediget materiall som man får wow känsla ifrån!
Bild lånad av myhouseidea

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-