Loppis fyndet-läderstol

Ett loppisfynd och kärlek vid första ögonkastet. Jag längtar tills jag får tillbaka gnistan att ta på mig och renovera lite möbler. Har en dröm om att klä om vår stora fåtölj från vindan i blå sammet. Men så kom vi till problemet, platsbrist. Den ryms inte. Drömmer om vårt stora inglasde uterum med kyrkfönster, där skulle dem stå fint. Hur ska man få svärfar övertalad till det byggprojektet. Det var en annan femma.

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-