Linnestruktur

Ett rum till Beach House ska få linnstruktur tapeter. Funderar på övervåningen i sovrummet. För känslan av textilen, mjukheten och den harmoniska känslan passar verkligen in.. Jag vill och hoppas att beach house blir det här sommarhuset som känns ombonat och ger en eftertänksam prägel, precis som tapeten beskrivs på. Tapeten kommer från Boråstapeter.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-