Linnestruktur

Ett rum till Beach House ska få linnstruktur tapeter. Funderar på övervåningen i sovrummet. För känslan av textilen, mjukheten och den harmoniska känslan passar verkligen in.. Jag vill och hoppas att beach house blir det här sommarhuset som känns ombonat och ger en eftertänksam prägel, precis som tapeten beskrivs på. Tapeten kommer från Boråstapeter.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-