Före/Efter

Räddar gamla möbler, jag är expert på att köpa på mig gamla saker. Just nu har jag ett helt förråd där hemma som måste målas och fixs. Denna finna fåtölj är en av dem, ska visa bild imorgon hur den klär vårt vardagsrum. Och visst används den, just nu sitter vår tvååring och har den som perfekt bolibompa stol på kvällskvisten.

Hur jag gjorde för att få den som ny? Jo dränkte den i vatten för att sedan, skrubba den med en borste med galltvål. Sen tog jag lädertvå och rengörde ytterligare en gång. Avslutade med läderfett och smörjde in den. Den blev som ny och skinnet blev så där behaglig brun/orange ton. Sen satt jag en brun bets på trät. Tror denna kommer få bo hos oss länge!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-