Gott nytt 2016

Under 2016 kommer jag blogga och uppdatera mycket. Det är 1 av mina nyårslöften. För året 2016 kommer det hända mycket hos oss på Timmerdesign. Bland annat bygger vi Beach House på Skärrgårdsudden i Nyborg. Jag kommer även blogga om trender, timringar och om vårt hus här hemma. Ja allt och lite till. Hoppas ni hänger på. Och förresten, Gott nytt år och hoppas ni haft en fin jul!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-