Slutet

Bastu på stenen har nått sitt slut. Imorgon tar jag in det två sista inredningsdetaljerna inne i bastun. Att få avsluta detta projekt är en stor dröm för mig. Jag brinner verkligen för mitt yrke, att få designa, inreda, planera projekt och får vara kreativ. Nu när detta projeky når sitt slut kan jag ta steget vidare och fokusera min tid på Beach House på Skärgårdsudden i Nyborg. Jag vill tacka min familj och mina närmaste, som är med och vågar satsa trots en supertuff branch. Tackar just för det två åren vi har planerat och sen till sista byggt denna bastu under 1 års tid. Det har varit ett väldigt lärorikt år och vi har lärt oss otroligt mycket. Tack även alla vänner som tror på oss, det gör att vi vågar lite mer! TACK! Igår var Patrik Fredriksson och fotade bastun med en "helikopter", jag kallar den det för jag vet inte riktigt vad heter på riktigt. Och häftigt blir det, kolla bara in denna bild!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-