3 stolta byggare!

Från regn och rusk, till snöstorm och kalla vindar. Dessa tre har varit dem som slititgt mest på bastu på stenen när väderleken varit outhärdliga. Jag minns bara den dagen förra året i januari då det storma så hårt med snö att jag fick komma med varm choklad ett flertal gånger för att det ens skulle orka gjuta färdigt cementen. Eller när det tunga stockarna skulle upp på stenen och det jävlades så där lagomt mycket att man bara ville ge upp. Eller hur många gånger Jan-Anders fått springa upp och ner för trappan med allt byggmaterial. Minnerna från detta projekt kommer vara många. Jag har svårt att visa all min tacksamhet, men om två veckor bjuder jag dem på en stor invigning. Ett flertal bilder kommer komma från projektet från start till slut. Men först, ett stort tack till Jan-anders, Ove, Markus, Henrik, Ann-Sofie, Maggan och Linda för all hjälp. Alla har hjälp till på olika sätt, från gjuta, frakta stockar, timmra, bygge av altan och invändigt i bastun, kvistning och krattning, målning, barnvakt till våra barn, alla middagar som tilllagas under byggdagarna. Listan kan göras lång.. Återigen TACK för att ni finns och ville!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-