Sista målningen inne i bastun

På måndag river jag igång. Då börjar jag inreda i bastun. Nu gör jag sista målerijobbet. Alltid hittar man nått att måla innan man är helt klar. Så här ser det ut just nu. Väldigt vitt och minimalistisk, men vänta bara. Det kommer en mängd jordfärger in, så som grönt, brunt och lite guld på det! Och fina träslag och skinndetaljer, det blir trevligt!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-