Bastudelen

Om 2 veckor har vi invigning, då kommer jag få ta del av utsikten på riktigt här uppe. Allt är snart på plats, det sista byggs på söndag då vi gör en lång sittbänk i relaxen. Det är det lilla som är kvar. Det blir kul att få inreda denna bastu, även om den inte är stor är den väldigt genomtänkt. Jag älskar verkligen mitt jobb, att få planera, inreda, rita, styla och få gå all in på projekten. Då mår jag så bra inombords. Jag längtar även efter mitt jobb på IKEA ibland. Jag var dit i lördags och såg vad mina kollegor hade stylat. Tur jag kan ha sidoprojekt som detta, annars hade jag längtat ihjäl mig efter att få inreda.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-