Lekrum klart!

Jag har målat, spacklat, fixat och jobbat hårt det senaste dagarna. Clara har nu fått ett eget lekrum på nedervåningen. Hon har ett eget sovrum på övervåningen, men för att underlätta vid matlagning och när jag behöver göra annat har hon fått sig ett extra rum att leka i på nedervåningen. Istället för att måla med ljusa pasteller valade jag denna gång en blåare kulör med lite smutsiga pasteller på accesoarer som passar fint till. Målade en rittavla på väggen och den var populärast i hela rummet. Spraymålade även IKEAS minikök i guld och satt dekorplast i marmor. Det var veckans renovering på hemmaplan! Prova gärna lägga in en mörkare bas i lekrummet, det behöver inte bli mörkt och kusligt. Utan leksakerna får en lugnare bas att vila ögat mot!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-