Nu blir vi fler!

Ja till antal matgäster. Inte fler i familjen. Jag håller på att inreda i tankarna med ett större matbord och med 11 matplatser. Då klämmer vi ihop många på middag. Kruxet är alltid att hitta plats till alla. Så när bastuprojektet är klart ska jag inreda nytt i vardagsrummet/matsalen och sen ett lekrum till Clara. Denna bild från scandinavianshomes instagram var väl riktigt höstig och inspirerande på just matplats inspiration!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-