Modern timmerbastu

En härlig höstkväll tillsammans det härliga suset i träden och det svala luften Ja då ska jag stå där och se ut över Rian efter mitt bastubad. Det kommer bli en häftig visningsbastu att ta hit våra kunder. Timmringar måste inte vara almoge eller byggt med krusiduller. Det kan vara som denna, med en modern nich och med design och hantverket i fokus!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-