Vad hände?

Smaken är som baken, men jag hade väntat mig det där drömlika som utsidan av huset ger. Ett hus man skulle kunna ge sin vänstra hand för. Men så hände något, insidan. Jag brukar aldrig påpeka någon annans stil eller inredning men här blev man en aning besviken. Huset utsida är fantastiskt. Altanen, fönsterna, detaljerna, ja allt! Och gården, magisk. Men insidan, vad hände? Ett rött kök, det rosa/vita badrummet och hur man har inrett i sin helhet. I vissa rum har man hittat känslan men sen hände något. Man har bytt helt stil till super modernt och starka färger. Det kanske finns en förklaring, vad vet jag. Varför har man inte fortsatt med gamla antika möbler, stora mattor, behagliga färgval och stilen som husets utsida har. In och kika på länken så får du se bilderna jag menar. Annars, njut istället av dessa bilder och inspireras av detta fantastiska vackra hus.
http://www.svenskfast.se/hus/vastra-gotaland/fargelanda/odeborg/munkedalsvagen-3/105775#bildlista

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-