Värme och barnskrik

Bilden på vår öppna spis ser ju rätt så mysig ut. Här kan man sitta i timmar och stirra in i elden. Men stopp nu, sitta i flera tilmmar? Jo vars, inte med en två månaders baby som just för tillfället har magknip. Sådär lagomt beredd att börja gråta tills man just fått den andra ungen i säng. Då sätter nummer två igång med sin harmoniska stämma. Barntiden tar på krafterna, men jag älskar ju det ändå. Det är ju våra barn man går och lunkar på. Det är det som kommer på köpet när man får barn. Lite gråt, trötthet, skratt och kvällar som denna. Gåendes och lunka framför en kamin. För att kanske kunna få tyst på sången för att sen sakta slänga sig i soffan och andas ut att hon äntligen somna. Man ska veta att man lever och det får man verkligen känna när man har barn, är dem inte nöjd då får man veta. Jo vars, upp ur soffan med dig morsan! Inge höstmys framför brasan ikväll!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-