Skuggspel

Vilket sluggspel, vilken eftermiddagssol. Jag är tvungen att visa er dessa bilder som Jan-Anders tog idag. Helt fantastiskt vilket väder! Trappan upp för stenen, så roligt vi är så nära vårt slut. Sitter just nu och planerar vår invigning av bastun. Ska det vara så ska det vara. En invigning är våra byggare definitivt värda, vilket hästjobb dem har gjort. Jag kan inte tacka dem nog.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-