Mattträsket

Så var vi där igen. Letar mattor och spånar på bättre lösningar för hemmet. Just nu funderar jag på att göra vårat vardagsrum till en stor matsal. Jag älskar ju att ha middagar (även om jag är sämsta kocken) tur jag har min sambo. Men för mig behöver det inte vara någon lyxig mat, jag gillar mest festen, pratet kring bordet och umgänget. Jag ät expert på att dra igång och bjuda in gäster. Denna matta hade passat perfekt till vår kommande matsal. Men den var dyr, alldeles för dyr för att ens tänka på just nu. Jag är inne på blått, alldels för mycket blått. Men att få längta är endel av poängen, ofta har jag funderat länge innan jag slår till. Mattan kommer från Carpet vista om jag inte minns helt fel.?!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-