Invigning på gång

Två- tre veckors jobb kvar, sen står bastu på stenen projektet klart. Just nu planerar jag invigning till dagen vi ska fira vårt bygge som färdigt. Jag är imponerad av våra byggare som först och främst gick med på min vilda fantasi att bygga en bastu på en sten. Men sen för alla dagar det stått och slitigt för att få den färdig. Från snöstorm, regn och varma dagar då det inte alltid lätt att bygga på en sten. Eller allt materiall det kämpat upp för stenen. Vilket enormt jobb, är svårt att visa min tacksamhet som jag känner.  Snart kommer vi ha visningsstillfällen för bastun, är du intresserad av en timmerstomme på höga höjder? Då tycker jag du ska besöka "Bastu på stenen". Ha en fin kväll!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-