Glaset på plats

Nu äntligen kan jag visa bilder på glasstaketet, det är köpt från Kalix glasmästeri. Vilken service det har gett oss. Varit här och provmätt, varit engagerade och verkligen gett tips på vilka beslag som passar bäst. Kul med engagerade företag. Idag satt Jan-Anders och Markus dem på plats, verkligen jätte fint, jag är supernöjd!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-