Se tillbaka

Mina två sista veckor har varit riktigt fina. Ena veckan spenderades hos mina föräldrar då min syster var på besök. Och vädret det har ju verkligen visat sig från sitt allra bästaste jag. Det gav både energi och massa tid till utflykter.
1. På våra utflykter plocka jag blåbär, himmelskt gott! 2. Hela familjen samlad vandrade runt den vackra sjön på vårt barndomsställe. 3. Vattnet, det var så där himelskt blå. 4. Lite ljung plockades. 5.Vår Isabella har hunnit vara med på en mängd utflykter, bärandes av mig upp för berg och i skogar. 6. Goda äpplen bjöd grannen på, plocka så mycket du vill. Jag bakade snabbt en härlig äppelkaka. 7. Fredagkvällen blev det film och löjromskväll hos våra vänner Ann-marie och Patrik med barn. 8. Än finns gröna vackra blad i vår trädgård. 9. Lilla Clara tycker vår trädgård är mer intressant än leksaker!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-