Nyheter Indiska

Jag ska försöka blogga mer om nyheter och trender. Men ofta springer tiden iväg för mig. Men jag ska bättra mig! På tal om nyheter i höst, Indiska har gjort bland annat ett samarbete med NOTE DESIGN STDIO och tagit fram denna vackra ljusstake. Jag kommer själv satsa på gråa ljus till allt mitt mässing hemma. Så otroligt fin kombination. Om jag får plocka ut några favoriter från deras butik blir det helt klart kaffekoppen och ljusstaken. Ljusstaken finns i affär från och med v.47. Hittade både mysiga koftor och fina accesoarer. Skynda in och kolla på deras hemsida!

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-