Nyheter Indiska

Jag ska försöka blogga mer om nyheter och trender. Men ofta springer tiden iväg för mig. Men jag ska bättra mig! På tal om nyheter i höst, Indiska har gjort bland annat ett samarbete med NOTE DESIGN STDIO och tagit fram denna vackra ljusstake. Jag kommer själv satsa på gråa ljus till allt mitt mässing hemma. Så otroligt fin kombination. Om jag får plocka ut några favoriter från deras butik blir det helt klart kaffekoppen och ljusstaken. Ljusstaken finns i affär från och med v.47. Hittade både mysiga koftor och fina accesoarer. Skynda in och kolla på deras hemsida!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-