Relaxdel i bastun

Relaxdelen har även den fått en vit lasyr. Nu fattas innertaket som byggs kommande dagar, belysning och en lång sittbänk längst ens väggen. Även lister och golvet. Efter det ska jag inreda med bord, stolar, bänk, handdukar och accesoarer. Så som ljus, vattenglas, serveringsfat och andra fina dekorationer. Meningen här inne är att man ska kunna ha ost och vinkvällar innan och efter bastubadet. Färgen på väggen tyckte jag blev bra, med fyra strykningar. Vilket jobb och vilken tid det tog. För att få ett bra resultat tar det sin tid. Och den mjölkade färgen får man måla flera lager med. Ville inte ha ett kritvitt resultat och inte heller gult, så att få mittemellan tog sin tid.

Nu ser man inte helt på bilden, men i verkligheten skiner trät igenom, så även kvistarna i stocken. Detta gör att det framförallt inte blir stelt men även att man ser att det är riktiga timmerstockar.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-