Det närmar sig sitt slut

Idag ska jag starta upp ett instagramkonto till vårt företag Timmetdesign. Där ni får se det färdiga resultatet av bastu på stenen, eller färdigställandet av den amerikanska stugan. Eller bäst av allt vårt stora Bech House på skärrgårdsudden som är över 100 kvadrat. Snart ska jag ordna en invigning av bastu på stenen, men först måste det sista färdigställas. Detta foto togs av min syster, när solen sakta gick ner för kvällen.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-