9 bilder av bastu på stenen

Igår var jag och köpte det sista bastusakerna, det blev spasaker som tvålar, borstar, badskrubb och ljus. Till veckan som kommer gör jag och Ove klart belysningen. Golvet till bastun har kommit så nu väntar vi in någon som kan lägga det. Här ser ni liten översikt i små bilder hur det ser ut utvändigt. Nu fattas bara belysningslister runt om och uppsättning av glaset. Sen kör vi sista rycket invändigt.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-