9 bilder av bastu på stenen

Igår var jag och köpte det sista bastusakerna, det blev spasaker som tvålar, borstar, badskrubb och ljus. Till veckan som kommer gör jag och Ove klart belysningen. Golvet till bastun har kommit så nu väntar vi in någon som kan lägga det. Här ser ni liten översikt i små bilder hur det ser ut utvändigt. Nu fattas bara belysningslister runt om och uppsättning av glaset. Sen kör vi sista rycket invändigt.

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-