Vem är jag?

Hur beskriver du dig själv? Jag kan ganska lätt beskriva mitt "jag". Om jag skulle få formulera mig med några få ord så skulle det vara ganska förvirrad, höga mål och en aning kreativ person. Utan "spärrar" som vissa av mina bakanta utrycker sig. I alla fall när det handlar om ideer. Jag vill otroligt mycket men tiden finns inte ofta till allt. Här är några bilder från mitt hem som istället beskriver min intedningsstil. Det är färger som mossgrönt och blått, mycket växter, orientaliska mattor, gulddetaljer, gamla byrårer och skåp och mysiga fårskinn. Ja, så ser det ut just nu. Jag gillar dock att förändra. Inte för att jag inte gillar det jag har utan mer för att min hobby är inredning och även så mitt jobb. Så då är det så lätt, att man vill vara i sitt hem och peta lite här och lite där. Men det är väl det vi mår bra av? Få göra det vi älskar?

  • Rose-Marie Couch » Takbjälkar :  ”Hej! Vi är eventuellt intresserade av att beställa en träbjälke till vårt "nya"..”

  • Gert Ivarsson » Takbjälkar :  ”Tänker bygga nytt i gammal stil! Med bjälkar”

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

-

-