Samet på uppfart

Tänker du satsa på ny elgantare soffa? Samet är upp uppfart och det kommer vi se mycket av under året. Ginatricots sametssoffa som är tagen på deras huvudkontor har cirkulerat på många bloggar. Jag förstår varför, det är dax att gå tillbaka till samets och plyschtiden. Vi ser det redan nu på kuddar och gardiner. Så sametsoffan kommer hänga på den med. Och visst blir det elegant, här kombinerat med guld. Snyggt!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-