Samet på uppfart

Tänker du satsa på ny elgantare soffa? Samet är upp uppfart och det kommer vi se mycket av under året. Ginatricots sametssoffa som är tagen på deras huvudkontor har cirkulerat på många bloggar. Jag förstår varför, det är dax att gå tillbaka till samets och plyschtiden. Vi ser det redan nu på kuddar och gardiner. Så sametsoffan kommer hänga på den med. Och visst blir det elegant, här kombinerat med guld. Snyggt!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-