Hobbitdörr och vinklar

I den amerikanska timringen satsar vi på detaljer och vinklar. Här har vi gjort en "hobbit dörr" som vi kallar den. Det blir även fönsterkupor med madrasser. Kolla in vinklarna, vi försöker hitta fina vinklar som gör det lite roligare. Men jag gillar dörren, der gör så mycket för utseendet. Dock saknas det lister runt om, men dem är påväg.

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-