Fiskbenskaklat upp för väggen

Man ser det inte ofta, men gisses vad snyggt. Detaljer och noga genomtänkt, det är något jag alltid inspireras av och har i mina egna tankar när jag inreder på IKEA eller till vårt egna företag TIMMERDESIGN. Här har man istället för på golvet satt fiskbenskaklat på väggen. Lite roligare och väldigt stilrent. Bild lånad av prinrest

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-