Fiskbenskaklat upp för väggen

Man ser det inte ofta, men gisses vad snyggt. Detaljer och noga genomtänkt, det är något jag alltid inspireras av och har i mina egna tankar när jag inreder på IKEA eller till vårt egna företag TIMMERDESIGN. Här har man istället för på golvet satt fiskbenskaklat på väggen. Lite roligare och väldigt stilrent. Bild lånad av prinrest

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-