Amerikansk timring med altan

Bygghjälp när den behövs som bäst, Jan-olov, Hampus och Henrik hade en byggarhelg och gjorde klart altanen till den amerikanska timringen. Det blev altan på framsidan som forsätter på sidorna. Otroligt mysigt med tak över altanen sen. Blir ett riktigt "huset på prärien" när denna visningsstuga är klar. Här satsar vi på detaljer och nytänk. Inte någon klassisk svensk röd stuga. Det ska inspirera våra kunder att vi vågar testa på och bygga något annat. Satsa på en timring fast i ny tapning. Här är ett alternativ, lev till baka till vilda westen med stora stockar, hänggungor på altanen och bruna träslag. Ha en trevlig dag!

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

  • S » Grön väggfärg!:  ”Va heter färger ? Något som ni kan hjälpa mig med ? Vill gärna ha denna i sovrum..”

  • Marie Eliasson » Bygget går framåt:  ”Ser super läckert ut, vi kommer förbi någon dag och ser skapelsen live.”

-

-