Mysigt under fötterna

Satsa på en stor matta i höst, om du hittat din mattfavorit ta storleken större än du har tänkt. Större matta ger mer ombonat, ser mer rejält ut och skapar ett bättre helhetsintryck. Större mattor är oftast dyrare, men du får ut mer av pengarna i form av hur mattan framhävs. När vi inreder på IKEA jobbar vi alltid med storleken större av mattorna både under matsalsplatsen, tvrummet eller sovrummet. Här har jag inrett med en matta från Carpetvista som täcker stora delar av golvet. Det blir mjukt, ljuddämpande och framförallt får rummet ett helt annat intryck. Så våga satsa och fega inte ur, när man hittar sin favoritmatta, gå all in!

  • Thomas » Takbjälkar :  ”Hej. Kan jag få prisförslag på 4 st takbjälkar som ska upp i nybyggt hus i Kung..”

  • Kjell Johansson » Takbjälkar :  ”Jag antar att ni tar kontakt med mig. Kommer att göra tillbyggnad i slutet av nä..”

  • Bo Toft » Takbjälkar :  ”Hej! Jag är ute efter att köpa bjälkar 150x150 9 meter långa ca 20 stycken. Är d..”

  • Lotta » Grön väggfärg!:  ”Hej, jag ser ingen likhet när jag kollar färgen pilasterblå?! Den här är ju grön..”

  • Marie » Grön väggfärg!:  ”Hej. Er farven på billedet ikke grøn? Hvilken farvekode er det? ”

-

-